A Csodalámpa hírei

Beszámoló az ADHAT-vonal révén kapott összeg felhasználásáról 2012

Tisztelt Támogatóink!

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány pályázatán tavaly megnyert ADHAT-vonalon keresztül 758 hívás fogadásával 2013. április 30-ig 45.799 forint érkezett a Csodalámpa javára (a 13600/35-ös számra).
Ebből a telefonszolgáltató NIOK alapítvány részére átadott adományközvetítői díj összege 39.050 forint volt a megadott időszakra.

Az így a fennmaradt 6749 forintos felhasználható adományból 5000 forintot a 10 éves, súlyos betegséggel küzdő Bence kívánságának teljesítésére fordítottunk: a kisfiú egy Bobocar játékautót kért.
A fennmaradó 1749 forintot az alapítvány működtetésére fordítottuk.

Szeretnénk megköszöni, hogy hívásukkal támogatták és a jövőben is segítik a Csodalámpa tevékenységét.


Havervagy jótékonysági árverés - 2013

December 18-án került sor a Morrisons 2-ben az idei, szokás szerint nagy sikerű Havervagy jótékonysági árverésre. Az árverést Herendi Gábor és Kéri Csaba bonyolította le profi módon és sok-sok humorral.
Volt, aki saját kedvencét, volt, aki a munkáját ajánlotta fel jótékony célra.

Az elsőként elkelt tárgy Laura csodás mackója volt, utána csak úgy sorjáztak az értékes tárgyak, egyedi ékszerek, fesztivál és mozi belépők, vendéglői kedvezmények.
A mostani bevételt a korábbi évekhez hasonlóan a kaposfői szegénytelep és a Csodalámpa Alapítvány megosztva kapta meg.

Ezúton is köszönjük a Haverok folyamatos támogatását, akik már eddig is 9 kívánság teljesítésében vettek részt.

Jót edzettek és jót tettek - köszönjük!

Szeretnénk megköszönni a beteg gyerekek nevében is Béni Ritának, Kottek Eriknek és Mári Tamásnak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus sporttermeiben megtartott nagy sikerű jótékonysági sportnap megszervezését.
Az edzésekért kapott dijakból, valójában adományokból több beteg csodalámpás gyerek kívánságát fogjuk együtt teljesíteni 2014 első hónapjaiban.

/ 7Köszönet illeti minden krav-magás és kettlebelles résztvevőt és a sportnap valamennyi támogatóját.

Hálásan köszönjük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vezetésének, köztük dr. Kovács Gábor rendőr dandártábornok oktatási rektorhelyettesnek, valamint Sári Szabolcs alezredesnek, a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj és a Zrínyi Miklós Laktanya megbízott parancsnokának, hogy vállalták a rendezvény védnökségét, és helyet biztosítottak e sporteseménynek.

Kitűnő partnereket, barátokat ismertünk meg bennetek, köszönjük!


FONTOS: 13600, 35-ös kód - 2013-ban is él az ADHAT-Vonal!

Tisztelt Támogatóink,

2012.10.03-án elindult a NIOK Alapítvány által üzemeltetett ADHAT-Vonal.

A 13600 (hangjelzés, majd a kód: 35) telefonszám a T-Home vonalas vagy mobil, továbbá az Invitel, Telenor és Vodafone hálózatból, hagyományos vagy kártyás előfizetésről is előhívó nélkül hívható; egy-egy hívással Ön 250 Ft-ot adományoz a Csodalámpa Alapítványnak. (a 35 a Csodalámpa kódja)

(Amennyiben ún. "emeltdíjas tiltás" van beállítva az előfizetésen, akkor előfordulhat, hogy a hívás sikertelen lesz. A tiltást az Ön telefon szolgáltatójánál tudja feloldani.)

A telefontársaságok a hívásokból összegyűlt adományokat havonta utalják át a Csodalámpának.

Kérjük, hogy mesélje el ismerőseinek, barátainak, kollégáinak a támogatás e kivételesen egyszerű módját. Reméljük, hogy ezzel és talán egy-egy hívással Ön is hozzájárul egy-egy újabb mosolyhoz.

Segítségüket előre is köszönjük!Log in