Kívánságkonyha: Dalma párizsi álmáért főztek a Marriottban a Libri munkatársai


„Kívánságkonyha” címmel gasztronómiai klub jellegű jótékonysági főzőprogram-sorozatot indítottunk, melynek első állomása hétfő este a Budapest Marriott Hotel Peppers Grill Mediterán Éttermében volt.

Ez alkalommal a Libri kft. menedzsmentje és a Libri Kiadó munkatársaiból szerveződött 16 tagú csapat tanulta meg a bélszín és a kacsa szeletelési, illetve sütési fortélyai, valamint az erdei gombás rizottó elkészítését.
A hölgyek és az urak közösen nyújtották az igazi házi húzott rétest, majd kisebb-nagyobb sikerrel tekerték össze. A csapatok versenyben készítettek zöldségalapanyagból fantáziasalátát, illetve időre kellett kókuszgolyót gyúrniuk.

A Marriott hotel az alapanyagokat, a helyszínt, a kedves séfet és a kellemes vacsorát biztosította, míg a Libri csapata egy csodalámpás gyermek a főzés keretében kiválasztott kívánságának valóra váltásához járul hozzá.

Köszönjük mindenkinek a közreműködést, s amint Dalma Párizsból visszatért, a kívánságteljesítésben résztvevőknek elküldjük az élménybeszámolót.

A következő program a Corinthia Hotel Budapest szállodában lesz október 5-én, ahol a GE Healthcare csapata főz majd.


Belépés