CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY JÓTÉKONYSÁGI VERSENYE BIRDLANDBEN és SONNENLANDON

Az ember életében egyik legmeghatározóbb pont, mondhatni a mindennapok alappillére a család, a gyermek. Életünket ahogy a boldog és kellemes emlékek, pillanatok átszövik, sajnos úgy árnyékolhatják be a szomorú események is. Egy szülő, gyermeke születésével egy életre szóló „csomagot” kap, sok-sok szeretettel, vidámsággal és felhőtlen kacagással……de vannak olyan „csomagok” is, melyekben már kevesebb pozitív töltés jut egy gyermekbetegség, vagy akár az élet végéig elhúzódó komolyabb probléma miatt. Nem könnyű így helytállni és elfogadtatni talán az elfogadhatatlant. Ezért fontos az, hogy segítsünk. Próbáljunk megtenni mindent azért, hogy a szomorú kis csomagok megtelljenek egy csipetnyi boldogsággal, egy falat jókedvvel. Ebben segíthetünk mi, golfozók.

A Birdland Golf & Country Club és a Sonnengolf Club október első hétvégéjén életre hívja azt a jövőben tradícionálisan megrendezésre kerülő esemény- és versenysorozatot, mely nagy segítséget nyújthat, apró kívánságok teljesítésében. Az I. Csodalámpa Golf Hétvégén a nevezési díjjal Ön is segíthet abban, hogy minél több beteg kisgyermek részesüljön vidámságban. Jöjjön el és legyen részese egy „kicsit más” golfos programnak, ahol a jó ügy mellé közismert emberek is leteszik voksukat, segítve ezzel a rászorulóknak úgy, hogy felhívják a figyelmet arra, SEGÍTENÜNK KELL.

A versenyen indulók, támogatóink együttmőködésének köszönhetően, értékes díjakban részesülhetnek mint pl.: Herendi-váza, élménypark belépők, nemes italok és borok, továbbá érétékes ajándékcsomagok kerülnek átadásra.

Amennyiben egy kellemes délutánt szeretne eltölteni, arra is van lehetőség, hisz a kezdők részére szervezett VIP programon minden érdeklődő betekintést nyerhet a golf csodálatos világába.

Minden kedves golfozót és érdeklődőt szeretettel várunk; bővebb felvilágosítás és jelentkezés:

BIRDLAND:
06 94 358 060-as telefonszámon, vagy az info@birdland.hu címen.

SONNENGOLF:
06 99 711 003 –as telefonszámon, vagy az info@sonnengolf.com címen.


A versenykiírás:


Belépés