Erzsébet-nap Alsónémediben, 2005.

Nagysikerű Erzsébet napi bált és tombolát rendeztek 2005. november 19-én, immár másodizben Alsónémediben, a Betyár étteremben, a Csodalámpa javára. A bál fővédnöke ezúttal is dr. György Balázs polgármester volt.

A majd 150 vendégnek Patzauer Gábor tartott rövid, képekkel illusztrált prezentációt a Csodalámpa 2005. évi működéséről, eredményeiről, a bál napjáig teljesített 126 kívánságról.

Ezután a tánciskola aranyos "diákjai" tartottak bemutatót, majd következett a kitűnő vacsora. Mondják, tele hassal nem jó sportolni, de a báli vendégek nem hallhattak erről, mert máris elkezdődött a tánc. Zenéjével ezúttal is Morvai János és zenekara támogatta az alapítvány célját, és hogy igen jól zenéltek, arra bizonyság, hogy az utolsó táncolók már világosban indultak haza.

A tombolahúzás 11-kor kezdődött. A rengeteg tombola ajándékkal a környékbeli cégek, vállalkozások és magánszemélyek támogatták a bál sikerét: az egyik főnyeremény egy televiziókészülék volt, a másik pedig egyhetes üdülés, melyet az Alsónémedi Önkormányzat ajánlott fel. De a sok ajándék között gyünyörű kerámiáktól a láncfűrészig, kitűnő boroktól a házi sütésű pogácsáig sok minden akadt. Csoda, hogy valamennyi (!) tombolajegy elfogyott?

A rendezvény tiszta bevételét, mely meghaladta a 300.000 Ft-ot, újabb kívánságok teljesítéséhez használjuk fel.

Köszönjük Alsónémedi polgárainak, a szervezőknek, a tombola ajándékok felajánlóinak, a Betyár Étterem munkatársainak és a zenekarnak önzetlen támogatásukat, azt hogy velünk együtt varázsolnak mosolyt sok nagybeteg kisgyerek arcára.


Belépés