Rendezvényeink

Kívánságkonyha: másodszor a Corinthia Hotel Budapest-ben

Kívánságkonyha másodszor a Corinthia Hotel Budapest-ben! (tovább...)


3. Kívánságkonyha a Kempinskiben

Az idei 3. Kívánságkonyha is kitűnően sikerült. A Best of Budapest-énél jobb beszámolót mi sem írhatnánk:

3. Kívánságkonyha a Kempinskiben

Kívánságkonyha: Dalma párizsi álmáért főztek a Marriottban a Libri munkatársai


„Kívánságkonyha” címmel gasztronómiai klub jellegű jótékonysági főzőprogram-sorozatot indítottunk, melynek első állomása hétfő este a Budapest Marriott Hotel Peppers Grill Mediterán Éttermében volt.

Ez alkalommal a Libri kft. menedzsmentje és a Libri Kiadó munkatársaiból szerveződött 16 tagú csapat tanulta meg a bélszín és a kacsa szeletelési, illetve sütési fortélyai, valamint az erdei gombás rizottó elkészítését.
A hölgyek és az urak közösen nyújtották az igazi házi húzott rétest, majd kisebb-nagyobb sikerrel tekerték össze. A csapatok versenyben készítettek zöldségalapanyagból fantáziasalátát, illetve időre kellett kókuszgolyót gyúrniuk.

A Marriott hotel az alapanyagokat, a helyszínt, a kedves séfet és a kellemes vacsorát biztosította, míg a Libri csapata egy csodalámpás gyermek a főzés keretében kiválasztott kívánságának valóra váltásához járul hozzá.

Köszönjük mindenkinek a közreműködést, s amint Dalma Párizsból visszatért, a kívánságteljesítésben résztvevőknek elküldjük az élménybeszámolót.

A következő program a Corinthia Hotel Budapest szállodában lesz október 5-én, ahol a GE Healthcare csapata főz majd.


I. Csodalámpa jótékonysági golf-hétvége

Október 2-3-án került sor Bükön és Zsirán az eseményre. A két, egymástól néhány kilométerre található golfklub, a Sonnegolf Club és a Birdland Golf & Country Club összefogott, hogy egy versenyhétvége bevételéből támogassa a Csodalámpát.

Bár az idő hűvös és szeles volt, a két napon összesen ötvennél is több golfozó járult hozzá rendezvény sikeréhez.

Az esemény keretében Bükön teljesült Alexander, másnap Zsirán Ádám kívánsága.

A Sonnegolf Club jóvoltából a régióban élő más csodalámpás gyerekek is részt vehettek a programon, golftanulástól lufihajtogatásig és a golfpálya bejárásáig sokféle élményben volt részük. Hogy örömük teljes legyen, a klub 1-1 sapkával ajándékozta meg őket

/ 7A versenyzők egyike nagy örömünkre Zoltán volt, aki a Csodalámpától kapta meg első golf felszerelését 2009-ben. Ő a Sonnengolf Klub tiszteletbeli tagjaként utazhatott haza.

Ezúton is köszönjük a klubok, a versenyzők és a támogatók segítségét, hogy ilyen csodálatos hétvégét szerezhettünk beteg gyerekeknek.

Megbeszéltük: jövőre, veletek, ugyanitt.


CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY JÓTÉKONYSÁGI VERSENYE BIRDLANDBEN és SONNENLANDON

Az ember életében egyik legmeghatározóbb pont, mondhatni a mindennapok alappillére a család, a gyermek. Életünket ahogy a boldog és kellemes emlékek, pillanatok átszövik, sajnos úgy árnyékolhatják be a szomorú események is. Egy szülő, gyermeke születésével egy életre szóló „csomagot” kap, sok-sok szeretettel, vidámsággal és felhőtlen kacagással……de vannak olyan „csomagok” is, melyekben már kevesebb pozitív töltés jut egy gyermekbetegség, vagy akár az élet végéig elhúzódó komolyabb probléma miatt. Nem könnyű így helytállni és elfogadtatni talán az elfogadhatatlant. Ezért fontos az, hogy segítsünk. Próbáljunk megtenni mindent azért, hogy a szomorú kis csomagok megtelljenek egy csipetnyi boldogsággal, egy falat jókedvvel. Ebben segíthetünk mi, golfozók.

A Birdland Golf & Country Club és a Sonnengolf Club október első hétvégéjén életre hívja azt a jövőben tradícionálisan megrendezésre kerülő esemény- és versenysorozatot, mely nagy segítséget nyújthat, apró kívánságok teljesítésében. Az I. Csodalámpa Golf Hétvégén a nevezési díjjal Ön is segíthet abban, hogy minél több beteg kisgyermek részesüljön vidámságban. Jöjjön el és legyen részese egy „kicsit más” golfos programnak, ahol a jó ügy mellé közismert emberek is leteszik voksukat, segítve ezzel a rászorulóknak úgy, hogy felhívják a figyelmet arra, SEGÍTENÜNK KELL.

A versenyen indulók, támogatóink együttmőködésének köszönhetően, értékes díjakban részesülhetnek mint pl.: Herendi-váza, élménypark belépők, nemes italok és borok, továbbá érétékes ajándékcsomagok kerülnek átadásra.

Amennyiben egy kellemes délutánt szeretne eltölteni, arra is van lehetőség, hisz a kezdők részére szervezett VIP programon minden érdeklődő betekintést nyerhet a golf csodálatos világába.

Minden kedves golfozót és érdeklődőt szeretettel várunk; bővebb felvilágosítás és jelentkezés:

BIRDLAND:
06 94 358 060-as telefonszámon, vagy az info@birdland.hu címen.

SONNENGOLF:
06 99 711 003 –as telefonszámon, vagy az info@sonnengolf.com címen.


A versenykiírás:Log in