Kivánságkonyha

„Kívánságkonyha" = kalandozások a gasztronómia világába

A gyerekek kívánságának teljesítéséhez szeretnénk folyamatosan bevonni a Csodalámpa életébe szponzorainkat és segítőinket, hogy együtt folytassuk e nemes küldetést.
Lelkes támogatóinkkal, önkénteseinkkel közösen olyan rendezvényeket szervezünk, ahol megismertetjük Önökkel, milyen kívánságok várnak még teljesítésre, hogyan is teljesítjük a gyerekek vágyát, s ahol közösen választhatunk ki néhány gyermeket, akiknek álmát együtt válthatjuk valóra.
Főzőtanfolyam sorozatunk nem törekszik teljességre, és nem is klasszikus független főzőiskolaként működik.

A Csodalámpás főződélutánok/estek keretében különleges gourmet fogások elkészítése mellett a hétköznapok valós helyzeteihez kapcsolódó főzés is előtérbe került - prémium minőségű alapanyagokból. A tanfolyamok különböző exkluzív helyszíneken, olyan magyar és külföldi vendég séfek vezetésével kerülnek lebonyolításra, akik szintén támogatói az alapítvány munkájának.

Programjaink

  • Társasági főzőprogramok
  • Bonbon vagy trüffel készítés a Szamos Marcipánnal

Mitől más ez, mint a többi?

Nemes és önzetlen célunk, hogy minden egyes főzőalkalom nyomán legalább egy - a tanfolyam résztvevői számára ismert - beteg kisgyermek kivánságát teljesítsük.

A rendezvényünket követően a gyermek/ek állapotától függően néhány napon, héten belül teljesítjük egy vagy több Csodalámpás gyermek álmát.

Hogyan értesül arról, mely gyermek/ek kívánsága teljesült?

A Kívánságkonyha eseményeiről Rendezvényeink lapunkon illetve Facebook oldalunkon számolunk be.

A Csodalámpa számára fontos, hogy Ön aktívan részt vegyen programjainkban és megtapasztalhassa, milyen egy boldog mosolyért összefogni.

Íme néhány példa:


Teljesült az első "Kívánságkonyhás kívánság" : Dalma Párizsba utazhatott.Újabb támogatóink "jól kifőzték": Tamás és Bence meccset nézhettek Barcelonában.A Sofitel-ben Ramóna kívánságáért főztek
Fundamenta munkatársak főztek az Hotel Intercontinental-ban (2013. július):


Bármely „főzőiskolás” kérdésére szívesen válaszolnak munkatársaink:

Patzauer Éva+36-20-448-1557 csodalampa@t-online.hu
Felkai Márta+36-20-519-1652 felkaim@t-online.hu

Támogatóink...


Belépés