Segítene?

SEGÍTHET azzal, hogy az Adományozás-ra kattintva lehetőségéhez mérten kisebb-nagyobb pénzadománnyal járul hozzá a kívánságok teljesítéséhez és az alapítvány folyamatos működtetéséhez. (A Kuratórium tagjai és önkénteseink díjazás nélkül vesznek részt az alapítvány működtetésében.)

Adományozás

Tárgyi adományok esetén örömünkre szolgál, ha az adományozó személyesen adja át a kívánság tárgyát, hogy maga is részesülhessen a neki köszönhető örömből...

1% rendelkező nyilatkozat

A segítség nem feltétlenül pénzadományt jelent.

SEGÍTHET azzal, ha értesíti alapítványunkat egy ismeretei szerint kívánságra "jogosult" beteg gyermekről, avagy a gyermeket, a gyermek gondviselőit, kezelőorvosát tájékoztatja a CSODALÁMPA Alapítvány céljáról, elérhetőségéről. Fontos, hogy "hivatalos" bejelentést csak írásban és az előbb felsorolt személyektől és önkénteseinktől tudunk elfogadni. A Kívánságbejelentő lapot honlapunkon töltheti ki és küldheti el legegyszerűbben a Csodalámpának.

SEGÍTHET kapcsolataival, ha egy-egy konkrét kívánság teljesítésének érdekében Alapítványunkat "összehozza" a megfelelő emberekkel, legyen az egy Forma-1-es pilóta, a Wales-i herceg vagy egy világhírű zenész. Ha a gyermek valamit csinálni szeretne, pl. lovaglás, hőlégballonozás, mozdonyvezetés, stb. segíthet megtalálni az ehhez szükséges kapcsolatot. Bizonyára ismeri a mondást: "A barátaim barátai az én barátaim is"...

SEGÍTHET azzal, hogy személyesen részt vállal az alapítvány működtetésében, vagy egy-egy konkrét kívánság teljesítésének folyamatában. (pl. közreműködés a kívánságtevő gyermek szállításában - gépkocsi vagy kedvezményes menetjegy, szállás biztosítása, az utazás megszervezése, orvosi felügyelet, stb.)
A kívánságteljesítés ugyanis valóban "folyamat", hiszen sok-sok apró lépésből áll: kapcsolatfelvétel a kezelőorvossal, a kívánság megismerése közvetlenül a gyermektől, a teljesítés minden apró részletének megtervezése, kivitelezése, stb. és nem utolsó sorban annak a pillanatnak a megörökítése, amikor a kívánság már nem kívánság többé, hanem hihetetlen módon valósággá vált.

Segíthet azzal is, ha megosztja ismerőseivel Facebook oldalunkon megjelenő híreinket, beszámolóinkat.

Alapítványunk a 2014-től érvényes szabályok szerint is megőrizte KÖZHASZNÚ besorolását, így a CSODALÁMPA Alapítványnak juttatott pénzadományok után igénybe vehetők az érvényes adójogszabályok szerinti kedvezmények.

Az EU tagállamokból küldött pénzadományok után helyi adókedvezményt vehet igénybe, ha a Transnational Giving Europe szolgáltatását veszi igénybe.

Ajánljuk figyelmébe a bankkártyás adományozás lehetőségét, melyen keresztül igen egyszerűen járulhat hozzá pénzadománnyal a Csodalámpa működtetéséhez.
Amennyiben banki átutalással kíván támogatni, Adományozás oldalunkon keresztül erre is van lehetősége, míg IBAN számlaszámunkat a Kapcsolat menüpont alatt találhatja meg.

SEGÍTHET azzal is, hogy ha időnként rápillant honlapunkra és egy ott szereplő, teljesítésre váró kívánságról eszébe jut, hogy Ön vagy egy barátja, üzletfele tudna ebben segíteni. Reméljük, ha ilyet talál, felemeli a telefont (+36-1-327-0910 vagy +36-20-448-1557) vagy ír egy rövid üzenetet Alapítványunknak.

Jelentkezését, felajánlásait örömmel várjuk a csodalampa@t-online.hu címen.


Belépés