Olvasd tovább, vagy kattints ide és csatlakozz!

Háromféle módon válhat bárkiből Csodabogár:

01

Sportolóként gyűjtesz adományt
Versenyek

02

Jótékony céllal eseményt szervezel
Események

03

Adománnyal támogatod a Csodalámpát
Adományozás
Sportolóként barátaitokkal, egy általatok vagy nektek szervezett rendezvény – pl. születésnap, esküvő, céges program – kapcsán a meghívottak kisebb-nagyobb pénzadományaival segíthettek közösen örömet vinni évente több száz nagybeteg gyerek életébe, támogatva ezzel a gyógyulásukat.
A kiválasztott lehetőségre kattintva már el is indíthatod a folyamatot.

Aktuális "Csodabogár" események

Leszel te is "Csodabogár"?

Legyél egy különleges társaság tagja, szerezz örömet a 15 éves Csodalámpa Alapítvány segítségével súlyos beteg gyerekeknek. Az UNIQA Biztosító és a Csodalámpa 2 hónapos versenyt hirdet, hogy megtudjuk, hol él a legtöbb "Csodabogár" hazánkban.

Csodalámpa Jótékonysági Est

Szeretettel várjuk Önt és barátait, munkatársait egy jótékonysággal fűszerezett finom, "Csodalámpás" vacsorára.
Időpont: 2018.11.17. - 18:30
Helyszín: Hilton Buda - Bp. I. Hess András tér 3..
Fellépők: Geszti Péter és művész barátai + meglepetés programok

Jófejség.hu - Néma aukció a PlayIT Show-n

Keresd a PlayIT Show-n a Jófejség.hu standját, ahol néma aukció keretében értékes, a rendezvény partnerei által felajánlott gamer relikviákra licitálhattok. Az aukción befolyt összeget pedig teljes egészében a Csodalámpa Alapítványnak juttatjuk el. Amennyiben nem tudsz eljönni a rendezvényre, de támogatnád a Csodalámpa Alapítványt, itt megteheted.
Hungexpo, november 17-18.

Teljesítsünk együtt egy álmot a 8. születésnapomon

Kedves Mindenki! Megbeszéltem anyukámmal, hogy a nemsokára eljövő 8. szülinapom alkalmából az ajándékokra szánt összeget inkább gyűjtsük össze jótékony céllal, és teljesítsük egy súlyos beteg gyermek kívánságát! Az anyukám ismeri a Csodalámpa Alapítványt, így az ő segítségükkel fogunk csodát tenni. Remélem, nektek is tetszik az ötlet, így kérlek Titeket, hogy ha tudtok, segítsetek nekem ebben, sok kicsi sokra megy! Köszönöm! Mira

Kávékapszulából készült ajándékok a Csodalámpáért

Karácsonyi angyalkák, egyedi ékszerek, asztaldíszek, gyertyatartók készülnek és sok-sok gyönyörű ajándékötlet valósul meg használt fém kávékapszulából. Aki ebben a hónapban a Mandy design készletéből vásárol, az különleges ajándékkal lepheti meg a barátait, mindeközben a Csodalámpa Alapítványt is támogatja.
https://www.facebook.com/homemademandy/

Gimnazisták, sütik, jótékonyság

December első napjaiban a már több éves hagyományt követve az Európa 2000 Középiskola és az Eötvös József Gimnázium diákjai, tanárai és a szülők közösen több tucat tepsi süteményt készítenek.

Igyekezzen, aki szeretne vásárolni, mert rohamosan fogynak az édességek!

Helyszín: XIV. Gizella út 42-44.

Steampunk Jótékonysági Karácsonyi Vásár

Jules Verne gőzzel borított világába is beköszöntött a Karácsony, hozva magával minden csodáját és csillogását. A Hungarian Steampunk Community meghívja Önöket december 9-én egy karácsonyi vásárra a Barcraft Buda házába (1111 Budapest, Bartók Béla út 18.), ahol 10 zseniális alkotóval, író-olvasó találkozóval, a gőzpunk világ kiállításával, mézeskalács versennyel és workshoppal készülünk az ünnepekre. A program gyermekbarát és a helyszínen összegyűlt adományokat a Csodalámpa Alapítvány javára ajánljuk fel!

15. Fürdőruhás Mikuláskocogás

Az eredeti, az egyetlen és a legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét
Budapest belvárosába, amikor is immár 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak. Az éneklő, kacagó, tornázó Mikulások jótékony célja a jókedv, mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl az idén a Csodalámpa Alapítvány munkájának népszerűsítése és egy kisgyerek kívánságának teljesítése lesz, amihez a résztvevők nevezési díjaival és további adományokkal járulunk hozzá.

Időpont: 2018. december 9.
Helyszín: Budapest, Gozsdu, Go Active fitness központ

Strott Melinda

Strott Melinda Csodabogárként indul a 4. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál versenyen.

Simon Árpád

Simon Árpád Csodabogárként indul a Debreceni kilométerek IX. Rotary Futófesztivál versenyen.

Kis Róbert

Kis Róbert Csodabogárként indul a 36. Bécs Maraton versenyen.

Csodabogarak térképe

Kíváncsi vagy, hol élnek a Csodalámpa Alapítványt támogató "Csodabogarak"?

  • Adomány gyűjtő (aktív)
  • Adomány gyűjtő (befejezett)
  • Adományozó

Jó böngészést!

Térképünk megmutatja, hányan és hol élnek Magyarországon a jószándékú „Csodabogár” támogatóink.
A térkép nagyítható, a jelzésekre kattintva láthatjátok (az adományozáskor megadott irányítószám alapján) az adott település körzetében élő adományozók számát, az egyes adományokra kattintva pedig - amennyiben megadta -, az adományozó nevét, üzenetét, illetve az adomány összegét.

Próbáljátok ki! Már 1000 Ft adománnyal felkerülhettek a térképre!

Köszönjük, hogy veletek együtt szerezhetünk örömet a nagybeteg gyerekeknek!


Belépés