DIÉGÓ LIONEL (3 éves, ALSÓZSOLCA)


Diegóra úgy emlékszem vissza, hogy bármi történt vele, ő mindig mosolygott. Nagyon kicsi volt még, amikor bekerült hozzánk, a kórházba. Sok komoly beavatkozáson van már túl, de mindent hősiesem viselt! Szülei mindig nagyon féltették őt is és most már a kishúgát is. Diego közösségbe még nem mehet, így a közös játszótérre sem meri még kivinni az anyuka a gyerekeket, nehogy valamelyik kicsi elkapjon valami vírust, ami Diegóra nézve nem lenne jó. Pedig Diego egy örökmozgó kislegény. Imád a szabadban szaladgálni fára mászni, hintázni. Ezért gondolta a Csodalámpa Dzsinnje, hogy a harmadik születésnapján megajándékozza a kisfiút egy kerti fa játszótérrel.

Diego harmadik születésnapja előtti napon meg is érkeztek a gyönyörű, nagy fa játékok. A sárga színű csúszda, a színes mászó fal, a homokozásra alkalmas kis kuckó, a kis házikó és a két hinta, hogy a hugi is tudjon hintázni.

Nagy volt az öröm, amikor Diegoék háza elé megérkezett a hatalmas platós autó, ami a játékokkal volt megrakodva. A család apraja - nagyja segédkezett a játékok összeállításában. Főleg Diegót érdekelte minden, amit az összeszerelő bácsik csináltak. Cumival a szájában szaladgált a nagy elemek között, így segített az összeszerelésben. Amikor a helyére kerültek a játékok, villámgyorsan ki is próbálta őket. Alig lehetett lefotózni, mert olyan gyorsan csúszott le a csúszdán, utána már a mászó falon mászott felfelé. Aztán természetesen a hintát is kipróbálta.

Öröm volt megtapasztalni, hogy mennyire ügyes, és boldog ez a kisfiú! Szülei könnyektől csillogó szemekkel köszönték meg a Csodalámpa Alapítvány minden dolgozójának, hogy gyermeküket ilyen boldoggá tették.

Jó volt látni, hogy ez a játszótér és is jó helyre került!


Köszönjük az Equilor Befektetési Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük a kisfiú kívánságát!

upload:Beszamolok/equilor_logo.webp


Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság – koordinátorok
Alsózsolca, 2023. szeptember 28.

Archívum


Belépés