Kristóf (11 éves, Onga)

Kis sorstársaival együtt az Ongán élő, lassan 12 éves Kristóf is egy igaz HARCOS HŐS kamasz fiú. Hosszú időt töltött már kórházban, és még egy nagyon komoly beavatkozás vár rá. Kristóf életeleme a mozgás. Az egyik helyi Egyesületben focizik. Van két testvére. Nagyon régi álma volt már egy elektromos roller. A Csodalámpa Alapítvány nagyon nagy szeretettel fogadta be Kristóf kérését.

Mindnyájan nagyon vártuk már, hogy mikor jöhet el az az idő, amikor átadható lehet Kristóf számára az ajándék. És végre elérkezett a várva várt nap, hogy Kristófot hazaengedjék a kórházból. Persze semmit sem sejtett abból, hogy ha belép a szoba ajtaján milyen meglepetés éri majd őt. Hogy ott fogja várni az az ajándék, amire már hosszú hónapokon át áhítozott! A meglepetéstől elállt a szava. Szó szerint nem tudott megszólalni! Csak mosolygott. Szeme tágra nyílt, szája fülig ért örömében!!! Egész lényéből sugárzott a boldogság! Legszívesebben fel is pattant volna a rollerra, ha az fel lett volna töltve. Kristóf azért még kissé gyenge ahhoz, hogy Ónod utcáit végig száguldozza, de megígérte, hogy mindent megtesz majd azért, hogy napról napra esősebb legyen, s ha már elég erős lesz ahhoz, hogy sisakot öltve kipróbálja új szerzeményét, akkor köszönetképpen, hálából küld majd egy videót a Csodalámpa Alapítványnak és a támogatóknak, hogy mindenki lássa, milyen nagyszerű dolog elektromos rolleren suhanni! És azt üzeni Kristóf, hogy mindenki, aki teheti, próbálja ki azt az élményt! Mert az nagyon jóóóóó!!


Kedves Kristóf! Kívánunk neked minél hamarabbi teljes gyógyulást, és sok- sok örömöt, szép élményeket az ajándékod használatakor.



Köszönjük a Magyar Export-Import Bank Zrt. támogatását, mellyel egy újabb gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt!

Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2023. november. 27

Archívum


Belépés