Balázs (14 éves, Budapest)


Balázs érdeklődése sokoldalú, sok mindennel foglalkozik szabadidejében. Nagyon szeret olvasni, főleg a krimiket kedveli, Agatha Christie a kedvenc krimiszerzője. Klasszikus irodalmat is olvas, kedvenc írója mostanában Örkény István.

Balázs maga is próbálkozik az írással, többször díjazták már a meséit különböző pályázatokon. A jövőjét mégis etológusként képzeli el, állatokkal szeretne foglalkozni a későbbiekben.

A Csodalámpától egy laptop volt a kívánsága, mivel betegségéből adódóan a kezét még nem tudja teljes mértékben használni. A laptopon való írás sokkal könnyebb számára, mint kézzel írni, akár tanulásról van szó, akár újabb irodalmi művek alkotásáról.

Balázstól az alábbi köszönőlevelet kaptuk:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Kedves Éva!


Szeretném megköszönni a magam és a családom nevében is a csodás laptopot, melyet az Önök és a Támogatók segítségével kaphattam. Nagy ajándék ez számomra és most kaphattam meg. A ballagás és utána a születésnapom ünnepére. Boldog vagyok, hogy a gimnáziumot már ezzel a klassz laptoppal kezdhetem.

Amikor az agyvérzésem történt, a bal kezem, a bal oldalam bénult le és én balkezes voltam. A kórházban és a rehabilitáción töltött hosszú hónapok alatt kezdtem el újra írni tanulni a jobb kezemmel és közben a Tanítónénikkel tanultam is, hogy ne maradjak le. Már akkor láttam, hogy egy ilyen laptop mennyi mindenben a segítségemre lehet és mennyire jó érzés és nagy segítség, ha majd nekem is lesz.

Most, hogy használhatom a saját laptopomat gyorsabban megy a tanulás, a jegyzetelés is. A hobbijaimban, a természetbúvárkodásban és a történetírásban is nagy segítségemre lesz.

Hálásan köszönöm Önöknek és kívánom, hogy még sok hasonló kívánságot teljesíthessenek!

Köszönettel: Balázs


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, segítségükkel valóra válthattuk Balázs kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.06.14.

Archívum


Belépés