Áron (9 éves, Ózd)


Az Ózdon lakó Áron betegsége miatt sokat tartózkodik kórházban. A hosszú kezelések alatt gyakran unatkozik. Ezért nagyon szeretett volna kapni a Csodalámpától egy KINECTES X-BOXOT.

A Csodalámpa dzsinnje egy olyan szintén ózdi család lett, akiknél mind a két fiúgyermek „csodalámpás” beteg volt, vagyis mindkét fiú kérhetett a Csodalámpától. A nagyobbik Péter, egy laptopot kért, a kicsi Patrik Euró-Disneylandbe szeretett volna elmenni az édesapjával.

Mindkét fiú álmát teljesítette a Csodalámpa dzsinnje. Ez már több éve történt, azóta a fiúk felnőttek lettek…

A családnak olyan nagy öröm volt, hogy teljesülhetett a gyerekek kívánsága, hogy megfogadták, ahogy tehetik, Ők is felajánlják segítségüket azért, hogy egy beteg kisgyermek álma valóra válhasson. S ez meg is történt!

A család összes tagja már több éve Németországban dolgozik, s az ajándékozottból ajándékozóvá vált Csoma család jóvoltából teljesült Áron kívánsága. A kis elkülönítőbe, ahol Áront kezelik, alig fért be a család.

Áron nagy meglepetésére előkerült a nagy doboz, amiben az X BOX rejtőzött a játékokkal. Nagy volt az öröm minkét részről. A család is nagyon örült, hogy látták Áron boldogságát, és Áron és édesapja is meghatódott a meglepetéstől.

Azt gondolom, hogy a Csodalámpa Alapítvány" életében" ritkán van ehhez hasonló kívánságteljesítés de szerencsére már átélhettük ezt is.

Kedves Áron!
Mindnyájan szívből kívánjuk, hogy sok örömöd legyen az ajándékodban!


Köszönjük szépen a Csoma család tagjainak ezt a felajánlást.




Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2015. április 13.

Archívum


Belépés