Angéla ( 9 éves, Újszentiván )

2010. április 15-én Angéla kapott a Csodalámpától egy ragyogó telefont. Szó szerint úgy csillog a telefon, mint egy ékszer, illetve síelni is lehet vele – de ez csak később derült ki.


Amíg Tatár Ági kívánság-koordinátor és Angéla anyukája elintézték a telefonos üzletben a „papírokat”, Angéla salátát evett (persze nem túl sósat, a veseproblémák miatt) és teát ivott. Alig várta, hogy saját kezében tarthassa az ajándékot! Mesélt a cicájáról, aki olyan fehér, hogy nem látszik a hóban, és elárulta, hogy a telefonnal leginkább zenét hallgatni szeretne.


Az ’’ünnepelt’’ lenyűgözött bennünket: ő szólt az eladó hölgynek, hogyan kell feltenni a telefon borítását, átlátta az új mobil menüjét, fotózott, játszott.


Valahogyan úgy is sikerült átsétálnunk a közeli cukrászdába, hogy Angéla le sem vette a szemét az új rózsaszín telefon képernyőjéről! Ott kiderült, a telefonban síelős játék is van! Az édesanyjával együtt figyeltük az arcát, hogyan változik, amikor éppen ugrat a snowboard pályán, és a nevetését, amikor éppen nagyot esett a hóban. A legfelemelőbb pillanat pedig az volt, amikor Angéla az új mobillal boldogan felhívta az apukáját.


Reméljük, a hercegnőkhöz illő telefon meghozza a várt gyógyhatást!



Köszönjük Záveczné Mátics Ildikó önzetlen támogatását, melynek segítségével ismét egy gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt.






Kapás Lilla, Kapás Csilla és Tatár Ágnes
Kívánság-koordinátorok
Szeged,2010.04.15.

Archívum


Belépés