Áron (8 éves, Hajdúsámson)


Egy nagyon érdekes és izgalmas kívánságteljesítésre került sor, Áron egy 8 éves kisfiú minden komolyságával csillagászati távcsőre vágyott, mivel már régóta érdeklődött az égbolt szépségei iránt. Felszerelés hiányában eddig csak a szemével „dolgozhatott”, azonban mostantól támogatói segítséggel mindez már komoly műszerrel történhet.

A kisfiú nagyságával vetekedő csomagot az édesanya segítségével vittem el a parkolóban álló gépkocsihoz, amelyben a lábműtéten átesett kisfiú várta a mamát vissza. Egy kis füllentéssel sikerült neki otthagynia őket az édesapával együtt, éppen ezért nagy volt a csodálkozás, amikor velem jött vissza és Áron nem tudta, mi fog történni.

Mikor azonban kezébe adtam a csillagászatról szóló könyveket, már felderengett egy halvány mosoly, a távcsöves doboz láttán pedig már igazi mosolyban is részünk lehetett.

Köszönjük a Prime Rate Kft-nek az ismételt segítséget, reméljük nagyon sok szép estét fognak szerezni Áronnak a csillagok, és talán pár év múlva, mint fiatal csillagásszal találkozunk vele újra.









Mocsonoky Andrea
kívánságteljesítő
Budapest, 2009.10.29.

Archívum


Belépés