2023-06

2003-2023 - már eltelt 20 év?!

20 éve, 2003. novemberében teljesítettük az első kívánságot.
Azóta nagyon sok minden történt, küzdöttünk a startup-ok problémáival, önkénteshálózatot építettünk, a COVID sem bírt legyőzni bennünket és immár a GyógyBűvészet programunkkal is segítjük a nagybeteg gyerekek rehabilitációját.

Úgy gondoltuk, hogy illő lenne sikereinkről beszámolnunk hűséges régi és új támogatóinknak, így ezt tettük V. jótékonysági gálánk fő témájává.

Indításként, a Corinthia Budapest szállodában 150-nél több támogatónk tapsolta meg az Attraction Junior számunkra "csodalámpásított" előadását, Garami Gábor műsorvezető köszöntötte a vendégeket, majd ügyvezetőnk képes beszámolóját hallhatták-láthatták a legérdekesebb kívánságokról, csodalámpás kívánságokat teljesített külföldi és hazai hírességekről.

/ 10




Mátyás és Miskó személyesen mesélte el a vendégeinknek, mit jelentett számukra különleges kívánságuk teljesítése.
Az esten beszámolójuk után három kívánságot is teljesítettünk és természetesen megmutattuk azt is, melyik kilenc kívánság valósult meg a 2022-es gála adományaiból.
A születésnapi torta előtt Litkai Gergely műsora aratott nagy sikert, majd Prof. Dr. Kovács Gábor, a "másik oldal", az orvosok nevében köszöntötte a Csodalámpásokat - és nem utolsó sorban ő volt 2003-ban az első "kívánságunk", a ma már huszonéves Csaba kezelőorvosa.

Végezetül a Midlife Crisis zenekar játszott és ha nem is rögtön, de megtelt a táncparkett is.

Ide kattintva rövid video-n idézheti fel az est történéseit.

Hálásan köszönjük az est vendégeinek és a Csodalámpa minden támogatójának, önkénteseinknek, a missziónkat támogató orvosoknak, nővéreknek hogy ennyit jót tehettünk a nagybeteg gyerekek öröméért, és köszönjük mindazoknak, akik még legalább 20, hasonlóan sikeres évet kívántak a Csodalámpának.

Támogatóink, akik nélkül ez az est nem jöhetett volna létre:




<attribute aktualis=100>



Belépés