2015-04

A Csodabogarak első futása a Vivicittán

Tizenhat kedves "Csodabogár", azaz jótékony célú futó támogatta új kezdeményezésünket és képviselte a Csodalámpát a 2015-ös Vivicittán, köztük a TATA Consultancy Services Ltd. és a UNHCR futói. A Csodalámpa kuratóriumát Márkus Mónika és a Anna lánya, Valamint Gergely Zsófi és barátja képviselte a versenyen.

A Csodabogarak példamutató sportsikereik által az "Add tovább, hogy van tovább" üzenetet terjesztik, mindenkit felhívva a beteg gyerekekkel való szolidaritásra, és egyúttal támogatást is gyűjtenek csodalámpás kívánságok teljesítésére.

A képeken piros pólóban a Csodabogarak futnak:

/ 8



Találkozunk legközelebb júniusban a "K&H Mozdulj!" maratonon!


Csodabogarak, figyelem!

Kedves Csodabogarak!

Aki részt vesz a vasárnapi Vivicittán, azzal – a futama előtt vagy után – 12 órakor találkozunk a Margitszigeten a Víztoronynál.
Amennyiben a szervezőktől engedélyt kapunk, megpróbáljuk odavitetni a csodalámpás Bringóhintót, hogy mellette tudjunk egy csoportképet készíteni.

Ha valaki a ½3-as futamra megy csak ki, azt is megvárjuk, hogy akkor is készülhessen egy kép, melyet a honlapunk futóoldalára teszünk ki.

Kérdés esetén keressétek Felkai Mártát +36-20-519-1652

Az Invitellel Ön is támogathatja a Csodalámpa misszióját!

Az Invitel április 1-jén indította útjára új kezdeményezését, amelyben 20 településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet az életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek életébe.
A 20 városban és környékén élők inviteles kódok beváltásával segíthetnek megvalósítani helyi "csodalámpás" gyermekek kívánságait.
A sorsoláson részt vevő kódok az Invitel Pontokon vagy online is igényelhetőek.

Az akcióban részt vevő városok : Baja, Békéscsaba, Cegléd, Celldömölk, Esztergom, Gödöllő, Gyula, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kecskemét, Sárvár, Salgótarján, Siófok, Szeged, Szentes, Szigetszentmiklós, Tiszaújváros, Vác, Veszprém

Az Invitel minden kódregisztráció után 100 Ft-tal növeli az alapítványunknak juttatandó támogatási összeget, és a kuponbeváltók között összesen 20 tabletet is kisorsol abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.

A támogatási akció részleteit a www.invitel.hu/csodalampa oldalon olvashatja el.



Belépés