Példamutatás

Kívánságteljesítésről szóló sajtó- ill. médiamegjelenéseink kapcsán több cég ill. magánszemély felhívott minket és felajánlotta, hogy közvetlenül segít az érintett családoknak. Voltak, akik nevük elhallgatását kérve anyagilag támogatnak rászoruló családokat, vannak, akik úgy segítenek, hogy vidékről autóval hozzák-viszik a gyerekeket kezelésekre, vizsgálatokra. Vannak, akik autót vezetni tanítják a szülőket.

Egy a közös bennük, hogy mindannyian segíteni akartak és nem csak szóban.

Egyik, Budapesttől kb. 50 km-re élő gyermekünk hatszemélyes autót kért családjának. Szeretett volna segíteni szüleinek a hattagú család szállításában, és úgy gondolta, hogy így egyszerűbben tud a kezelésekre, vizsgálatokra eljutni, mint mentővel.

Ezt a kívánságot persze nem tudtuk teljesíteni, mert az alapítvány vagyona legfeljebb a négy kerékre lenne elegendő.

Megbeszéltük a fiúval, hát, ez sajnos nem megy, de azért ne csüggedjen, mert kitalálhat más kívánságot, remélhetőleg olyat, amit tudunk teljesíteni.

Elmesélte, hogy hamarosan befejeződik a kezelése, csak attól fél, hogy a mentőben több betegtársával ülve ismét megkap valami betgséget, hiszen az immunrendszere elég gyenge lábakon áll még.

Ekkor eszünkbe jutott, hogy egy kedves hölgy felajánlotta a Virginia Lora cégtől, hogy szükség esetén gyerekek szállításban  szívesen segítenének.

Azóta Kívánságtulajdonosunkat  a Virginia Lora cég szállítja a kezelésekre.

Köszönjük a példamutató segítségnyújtást.

2005. április 4.


Belépés