Mitja Rietbrock képei

A kamera mögött álló ember...

Nagy sikerrel fejeződött be 2005. február elején Mitja Rietbrock nemzetközi hírű fotóriporter Francia Intézetbeli, a Cafe Dumas helyiségeiben megrendezett kiállítása. Sajnos a képek nagy része eladatlan maradt, így Mitja eredeti célja, mely szerint a képek bevételéből néhány gyerek kívánságát közösen teljesítettük volna, most (még) nem valósulhatott meg. Mitja azonban nem adja fel elképzelését, így a kiállított képeket későbbi értékesítés céljából hazánkban hagyta.

Mitja Rietbrock számos francia és német televíziós társaságnak dolgozik mint zsurnaliszta és riporter. Munkáját több újságírói díjjal is elismerték már. Hivatalos kiküldetései és magánutazásai közben a világ sok országában megfordul, ahol naponta kerül kapcsolatba a legkülönbözőbb kultúrák, vallások gyermekeivel, akik eltérő szociális háttérrel rendelkeznek.

Egy dolog azonban közös mindannyiukban: szeretetben és egy békés világban szeretnének élni. A világ gyerekeinek ezen kívánsága azonban sokuk számára sajnos talán soha nem fog teljesülni.

Az It's OUR world!, azaz A MI világunk! projekt célja az, hogy fotókiállításaival és honlapja segítségével hangot adjon a hátrányos helyzetben élő gyerekek kívánságának, akik nem mindig választhatják meg a világot, amelyben élnek. Az itt bemutatott képek megvásárolhatóak (képenként 70 EUR vagy 17.500 Ft). Minden megvásárolt kép ellenértéke különböző civil szervezetek részére kerül felajánlásra, akik projektjeikkel a világ hátrányos helyzetben élő gyermekeinek életkörülményein próbálnak javítani, így a Csodalámpa is.

Tudnivalók a vásárláshoz


A képekből jelenleg 1-1 db passepartout-val együtt Budapesten megvásárolható. További darabok rendelésre, utánvéttel Mitja Rietbrock honlapján rendelhetőek: http://www.its-our-world.com További információ: Batári Annamária: +36 (30) 544-3977; mailto:annamriab@yahoo.com

/ 20




Belépés