Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Kapcsolat:

  • 1052 Budapest, Váci u.16.C
    (FONTANA üzletház)
  • csodalampa@t-online.hu
  • Tel.: +36 (1) 3270910
  • Adószám: 18248670-1-43
  • Unicreditbank Hungary Zrt.
    10918001-00000015-99050010
  • Tovább...
Adószám: 18248670-1-43

A Csodalámpa jótékony nagykövetei


Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elismerésnek örvendő személyiségek, vállalatvezetők, vállalkozók, elfogadták felkérésünket, hogy mint a Csodalámpa nagykövetei, alapítványunk érdekében tevékenykedjenek.
Sokoldalú szakismeretük, a versenyszféra CSR és adományozói tevékenységének, igényeinek bennsőséges ismerete alapján adott tanácsaikkal, kapcsolataikkal segítik alapítványunkat missziónk teljesítésében.


Nagyköveteink a cégvilágban ismert személyiségek: vállalatvezetők, sikeres vállalkozók, ügyvédek, akik ötletekkel, szakmai tanácsokkal, kapcsolataikkal támogatják a Csodalámpa misszióját.


Dr. Arne Gobert
Managing Partner
Attorney at Law
BWSP Gobert&Partners
President of the German Business Club in Hungary (DWC)

Thomas M. Fischer
General Manager
Corinthia Hotel London

William Benko
igazgatósági tag
befektető


Fogarasi Norbert
ügyvezető igazgató
Morgan Stanley Magyarország

Szirmák Botond
vezérigazgató
Provident Zrt.

Katona Melinda
tanácsadó
Borealis Consulting


dr. Nagy-Baranyi Nóra
ügyvéd
Fábry és Társai Ügyvédi Iroda

Vogronics Krisztina
HR és vállalati komm. vezető
PHOENIX Pharma Zrt.

Biczó Péter
partner
PwC HungarySzabó Jilek Zsolt
ügyvezető igazgató
ICG Kft.

Ön miért segíti "jótékony nagykövetként" a Csodalámpát?

dr. Arne GobertA Csodalámpa tevékenysége és Patzauer Éva elkötelezettsége megérintett. Nem csak magánemberként támogatom az alapítványt, hanem a Német Gazdasági Klub elnökeként is megragadok minden lehetőséget, amivel ezt a nemes célt elősegítsem.
Thomas M. FischerWe have been supporting Csodalampa as an integral part of our CSR activities. We believe in giving something back to the community and there is no better recipient than children in need who reward you with a genuine smile on their faces.
William BenkoHelping children has always been close to my heart. As a business person, this is a real opportunity for me to add value to the wish granting process through my business network.
dr. Nagy-Baranyi NóraA kívánságok teljesülése nem más, mint a kitaláló gyermek tisztaságának és az ő világának érvényesülése. A csoda pedig ebben van...
Biczó PéterI am deeply impressed by the passion and excellence that Éva, Gábor and their Csodalámpa team is putting in to make such a great impact to the life and prospects of so many children. This kind of magic making for me is really about altruistic assistance. I am happy to be part of it and offer my help as well as my network and PwC at the disposal of the Foundation to promote its successes and mission.
Szirmák Botond A Provident Pénzügyi Zrt. vezetői és munkatársai az elmúlt 14 évben mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kiváló ügyfélkiszolgálás mellett a társadalmi felelősségvállalásban, az önkéntességben is élen járjanak.
A Vállalat vezérigazgatójaként az elmúlt években jó néhány alkalommal volt részem munkatársaimmal együtt olyan jótékonysági eseményeken részt venni, ahol a Csodalámpa Alapítvány kis betegeit támogathattuk, szerezhettünk örömet számukra.
Magánemberként is fontosnak tartom, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy egy kis segítséggel milyen minőségi változást tudunk hozni egy-egy beteg gyermek életébe. Büszke vagyok rá, hogy az Alapítvány nagykövete lehetek és remélem, hogy még nagyok sok magánszemélyt vagy vállalatot fogunk tudni megnyerni ennek a nagyszerű ügynek.


Belépés