Gergő (13 éves, Törtel)

Gergő egy fantasztikus fiatalember, még a kezelések alatti bizony sokszor nehéz órákat is képes mosolyogva megélni.

Titokban már régóta arról álmodott, hátha egy "jó tündér" megajándékozza egy olyan tablet géppel, amit már nagyon sokszor nézegetett a prospektusokban, ismerkedett "varázserejével" az interneten...

Aztán egyszer csak meglátogatta Gergőt a kórházban a Csodalámpa dzsinnje és elkezdett vele beszélgetni. A kamaszfiú eleinte picit zavarban volt, nem igazán merte bevallani titkos vágyát, de egy idő után a dzsinn bíztatására felbátorodott és csillogó szemekkel, lelkesen mesélte el, hogy minden vágya egy Samsung Galaxy Note Tablet, amivel nem csak a haverokkal tarthatná az állandó kapcsolatot és csacsoghatna velük skype-on, hanem rengeteg érdekes dolgot fedezhetne fel az interneten keresztül..., na jó, azért néha egy-egy érdekes internetes játékkal is múlatná az időt.

Gergő látta, hogy az utóbbi időben a Csodalámpa dzsinnjei csak úgy "röpködnek" a kórtermekben, majd távozásukat mindíg a gyerekek boldog mosolya kíséri. Azt azonban legmerészebb álmában sem gondolta, hogy a jó tündér őt is hamarosan megajándékozza a kért csodával.

/ 3



Bizony a kis kamasznak nem kellett sokáig várnia a csodára, kedves támogatónkkal Gábriel Péterrel hamarosan megleptük a kórházban és mikor megtudta, hogy elhoztuk neki titkos álmát , gyönyörű szemeivel ránk nézett és boldogságtól ragyogó tekintettel köszönte meg az elegáns, fekete tabletet.Nem kellett bíztatni, azonnal üzembe helyezte a gépet és máris azon gondolkodott, milyen programokat is kéne feltöltenie ahhoz, hogy a kórházból hazaérve a haverokkal azonnal "szörfözhessenek" kedvenc internetesen oldalaikon,, felfedezhessék a világ csodáit, hisz egy ilyen fantasztikus géppel minden lehetséges!

Hamarosan elbúcsúztunk Gergőtől és hagytuk, hogy a kamaszfiú a külvilág teljes kizárásával ismerkedjen tovább a kapott ajándékkal.

Köszönjük Gábriel Péter támogatását, mely lehetővé tette a kívánság teljesítését.


Szabó Angelika és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015.december 16.

Archívum


Belépés