Dominik (12 éves, Zalaszabar)

Dominik egy halkszavú, zárkózott kisfiú. Amikor a kórház társalgójában beszélgettünk, elárulta, hogy nagyon szeretne egy Tablet gépet kapni a dzsinntől, mert sajnos sok időt kell a kórházban töltenie és a kezelések közti időszakokban jó lenne írásban és skype-on közvetlen kapcsolatot tartani otthoni szeretteivel és a sulis haverokkal.

Azt már csak egész halkan súgta a fülembe, hogy bizony nagyon szeretné kipróbálni az izgalmas játékokat is, hisz játék közben tudja igazán felejteni a sok csúnya szuri rossz élményét.

A dzsinn ismeri a gyerekek legtitkosabb vágyait és a szorgalmas keresés során hamarosan belebotlott egy szuper, igazán fiúsan áramvonalas "kettő az egyben" gépbe, azaz egy gyönyörű mélypiros Transformer Notebook-ba, amit kicsi gazdája bármilyen célra használhat.

Már csak a kívánság teljesítésének időpontját kellett titokban megszervezni kedves támogatónkkal, Gábriel Péter úrral, aki örömmel vállalta magára a dzsinn szerepét és a kórházban személyesen adta át Dominiknak az ajándékot.

A kicsi fiú annyira meg volt lepve, hogy alig merte megfogni a csodagépet és miután örömtől csillogó szemekkel megköszönte az ajándékot, rövid idő után át is adta Péternek a gépet, aki készséggel segített annak össze-illetve szétszedésében és beüzemelésében.

Dominik a napi kezeléstől nagyon elfáradt, ezért hamarosan elbúcsúztunk tőle és hagytuk, hogy egyedül ismerkedjen tovább a megvalósult álommal.

Kicsi Dominik, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömteli órát a gép használatával.

Köszönjük Gábriel Péter úr támogatását, segítségével szerezhettünk örömöt, varázsolhattunk boldog mosolyt Dominik arcára.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.november 19.

Archívum


Belépés