Bence (15 éves, Úri)

Bence mindig nagyon szeretett legózni, több LEGO-bajnokságot megnyert a felnőtt kategóriában is. Türelmes, precíz fiú, aki a betegségét méltósággal viseli. Most már középiskolásként új hobbyja lett, maga is létrehoz, átalakít, fest, miniatűr LEGO figurákat, amikről egyszerű fényképezőképpel nem tudott jó minőségű fotókat készíteni.

A Csodalámpa dzsinnje által valóra vált az álma: egy speciális Nikon fényképezőgép,amivel kis legóit is jól tudja majd fotózni.

Amikor megtudtam, hogy biztosan megvan az ajándék, beszaladtam Bencéhez, akit már épp a műtétjére készítettek elő a nővérkék. Nagyon megörült a jó hírnek és mondta, így már örömmel fekszik a kés alá és alig várja, hogy két nap múlva a kezébe is vehesse a fényképezőgépet.

A fotón már a csodamasinával, amit már a betegágyán szakszerűen összerakott és tanulmányozott, és boldog mosollyal láthatjuk!

Köszönjük Kékuti Laura segítségét, mivel a fiatal hölgy a 25. születésnapján azt kérte családjától és barátaitól, hogy ne neki vegyenek ajándékot, hanem összefogással Bence álmát váltsák valóra!

Köszönjük ezt a sikeres kezdeményezést, a támogatást!

Köszönjük egyéb magántámogatóink segítségét is!


László Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016.12.14.

Archívum


Belépés