Levente (16 éves, Tiszavasvári)

A 16 éves Levente kívánsága, hogy Londonba egy NFL-meccsre szeretne eljutni, ami egy évben csak egyszer megvalósítható, mert egyszer költözik át az NFL az angol fővárosba…
Sietnünk kellett, de sikerült!

Levente így emlékezett az utazásra:

Korán reggel, álmosan indultunk a repülőtérre. Amint leszálltunk Londonban, az izgalom felülkerekedett az álmosságon. A Londonban élő Péter, aki a Csodalámpa önkéntese, a reptéren várt ránk. Kb. 1 óra vonatozás után megérkeztünk a központba. Lepakoltunk a szállodában, és nekiláttunk London megismerésének. Péter személyében egy nagyszerű idegenvezetőre tettünk szert. Egész nap a városban sétáltunk, nevezetességről nevezetességre, majd este fájó lábakkal, de élményekkel teli tértünk vissza a szállodába. Vasárnap reggel nem kellett kétszer szólni, hogy keljek fel. ..Izgatottan indultunk el a Wembley felé. Már az állomástól a stadionba vezető úton rengeteg szurkolóval találkoztunk. A meccs kezdete előtt meghallgattuk az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság himnuszát, és a székünkön talált színes zacskókat közösen a magasba emelve megformáztuk a két nemzet lobogóját. Már ez önmagában hatalmas élmény volt. Aztán kezdetét vette a meccs… A saját bőrömön megtapasztalni ezt a nagyszerű hangulatot, leírhatatlan érzés volt!

Nagyon szépen köszönöm az idegenvezetést Péternek és ezt a fantasztikus élményt a Csodalámpa Alapítványnak és a támogatóknak!

Egy régi álmom vált valóra!
…….Levente


/ 4





Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és magántámogatóink támogatását!

Köszönjük a Jet Travel Utazási Iroda segítségét!




Takács Péter
kívánság-koordinátor
London, 2016.10. 29.

Archívum


Belépés