Eszter Bíborka (3 éves, Lövőpetri)


A hároméves Bíborka, mint a legtöbb gyerek, imádja a játszótereket. De a közösségi játékokra betegsége miatt már hosszú ideje nem járhat, így a „csodalámpás” kívánsága egy kerti játszótér lett.

Megrendeltük, kiszállították, de a kislány sajnos nem élvezhette egy ideig, mert benn tartották a kórházban. Vártuk, mikor jön el a pillanat, hogy élvezni tudja az ajándékát, végül hazament, és nagyon-nagyon örült a meglepetésnek.

Édesanyja így emlékezik:

Tisztelt Alapítvány, Tisztelt Felajánló!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a tisztelt alapítvány munkáját és türelmét a kép elkészültéig!A felajánlónak pedig nagyon köszönjük kislányunk nevében ezt a szuper játszóteret!

Sikerült kislányunkat nagyon boldoggá tennie, olyannyira, hogy köszönetképpen igazi puszit nem tudott adni, de virtuálisan egy nagy puszit küld Bíborka az alapítványnak és a tisztelt felajánlónak! Megható volt látni az kislányunk örömét és tudni, hogy vannak ilyen kedves segítő szándékú jó emberek!

Az alapítványnak kívánunk nagyon sok erőt és jó munkát a jövőre tekintettel, hogy minél több kívánság teljesülhessen kitartó munkájuk eredményeképpen! Még egyszer nagyon -nagyon szépen köszönjük!

Tisztelettel:….. Eszter






Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2016.10.06.

Archívum


Belépés