Fruzsina (8 éves, Kardoskút)

Fruzsi súlyos betegségéből már gyógyulófélben van, a Csodalámpától egy olyan emeletes ágyat kért, amihez egy íróasztal is tartozik.
A kérés teljesítésének szép története a következő: a Csodalámpa Alapítványt nyáron a fővárosban megrendezett Iroman 70.3 Budapest verseny támogatta, melynek kapcsán olyan versenyzőket kerestek, akik jótékony sportolóként regisztrálva gyűjtöttek adományt a kívánságteljesítésekhez.
És lám nincsenek véletlenek, Fruzsit korábban operáló Dr.Vízi András szegedi gyermeksebész vállalta, hogy Csodabogárként indul a versenyen és kis páciense kívánságát teljesíti, amihez a szükséges pénzösszeget rekord idő alatt gyűjtötte össze.
Ezután a Csodalámpa megvásárolta és kiszállította az áhított komplett ágyat, méghozzá igazán jól időzítve, mivel a család olyan házba költözött, ahol Fruzsinak külön szobája lett.

Vízi doktor sajnos az átadásra nem tudott eljönni, de felesége és kisfia képviselte Őt a nagyon meghitt és családias kívánságteljesítésen, ahol Fruzsi nagy örömmel vette a birtokába az ágyat.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Fruzsi!

Köszönjük az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőinek és a versenyeken részt vett jótékony sportoló Csodabogaraknak, köztük dr. Vizi Andrásnak, hogy a segítségükkel összegyűjtött adományokból teljesülhetett Fruzsi álma.

A Szeged TV esti napi adásában interjút készített dr. Vizi Andrással, mely a 46. perctől kezdődik és ide kattintva megtekinthető.


Nagy Andrea és Vizi-Simon Csilla
Kívánság-koordinátorok
Kardoskút, 2016.08.23.

Archívum


Belépés