Edit (17 éves, Érsekhalma)

A CSODALÁMPA Alapítvány egy újabb gyermek kívánságát teljesítette sikeresen.

Edit egy helikopteres repülést kért a Csodalámpa Alapítványtól. Ismeretségem révén én szerveztem meg a repülést. A Fly-Coop Professzionális Légiszolgáltatás Kft. cégvezetőjével, Jakab Ernő úrral beszéltem a kívánságról. Mikor megtudta, hogy egy többszörösen nagyon beteg lány kívánsága, azonnal önzetlenül térítésmentesen felajánlotta a repülést.

Május 8-án vasárnap 14:35 órakor szálltunk fel a Budaörsi reptérről. Berepültünk Budapest fölé, a Duna vonala fölött 400-450 méter magasan. Csodálatos látvány fogadott bennünket, madártávlatból gyönyörű a fővárosunk. Elrepültünk a Citadella fölött, majd a Halászbástya, a Vár és a Parlament is impozáns látványt nyújtott a magasból. A Margitsziget Északi végéig repültünk és ott fordultunk vissza. Pilótánk, Nagy László "vaj simán" repült végig az útvonalon. Fél óra repülés után érkeztünk vissza Budaörsre. Úgy láttam, Edit mindvégig teljes boldogságban úszott...

Sikerült tehát Edit arcára mosoly varázsolnunk, nagyon tetszett és egy örök élményt nyújtott számára ez a repülés. Húga is velünk repült, aki rengeteg képet készített, így később majd a képek nézegetése közben újból átélhetik ezt a nem mindennapi repülős élményt.


/ 10






Edit nevében is köszönjük a Fly-Coop Professzionális Légiszolgáltatás Kft támogatását, továbbá a Thomas Mann Gimnázium-Deutsche Schule Budapest tanulóinak, hogy sütivásáraik bevételével járultak hozzá a teljesítés járulékos költségeihez.




Szabó László
Kívánság-koordinátor
Budaörs, 2016. 05. 08.

Archívum


Belépés