István Csaba (15 éves, Tata)

A 15 éves Isti, egy régóta dédelgetett álmát sikerült valóra váltani, ami nem volt más, mint egy laptop, amely végre megadta számára a kellő ’szabadságot’. Isti betegségéből adódóan csak kerekesszékben tud közlekedni, és sajnos csak az egyik szobában található asztalhoz fér hozzá, de a laptoppal már bárhol tud a barátaival levelezni, tanulni vagy játszani.

Az édesanya nem árulta el az érkezésünket, így amikor a lakásba beléptünk és beköszöntünk a szobába, Isti azt gondolta, hogy a szülőkhöz jöttünk látogatóba ☺ Amikor az édesanya kérésére a nagyfiú csatlakozott hozzánk és meglátta kezünkben az ajándékot, hihetetlen izgalom lett úrrá rajta és csillogó szemekkel azonnal bontani kezdte a dobozt!!!
Ez tényleg az enyém? – kérdezgette örömében. Amikor újra elismételtük, hogy ez a laptop csak az övé, akkor a kamaszok zavart mosolyával és leírhatatlan örömmel szorította magához a gépet.

/ 3



Hálásan köszönjük Gábriel Péter segítségét, aki lehetővé tette, hogy Isti álma valóra válhasson és azért külön köszönet, hogy mindez ilyen rövid időn belül teljesülhetett.


Mormer Csilla és Mormer Miklós
kívánság-koordinátorok
Tata, 2016. április 22.

Archívum


Belépés