Nikolett Anita (13 éves, Szeged 1.p.Kkörz.)

Mondhatom, mind Nikinek, mind a szüleinek, mind nekünk Csodalámpa önkénteseknek felejthetetlen, szívet melengető nap volt a mai.
Mindannyiunknak átlagos hétköznapnak indult… Niki abban a tudatban indult el otthonról, hogy a plázában a mamának fognak ajándékot vásárolni karácsonyra. Nem is gondolta volna, hogy micsoda meglepetés készülődik számára. A Libri könyvesbolt előtt már számára is mindenre fény derült!
Széles mosollyal az arcán, hatalmas lendülettel válogatta magának a szebbnél szebb mesekönyveket. Legszívesebben már ott elolvasott volna jó néhányat. Csak úgy csillogott a szeme, mikor a már jól ismert meseszereplőkre bukkant. Hamarosan szép kis kupac könyv várta, hogy újdonsült gazdájuk hazavigye őket.
És ha mindez nem lett volna elég, a boldog vásárlást finom sütizéssel koronáztuk meg. Hatalmas öleléssel búcsúzott tőlünk, mi pedig boldogan mentünk haza, hogy egy beteg kislánynak felejthetetlen élményt adhattunk, és e csoda részesei lehettünk.

/ 3




Köszönjük Balogh Ákos úrnak, a Libri Kft. tulajdonosának, a sok szép ajándék könyvet, a vásárlás, válogatás is felejthetetlen élményt jelentett a kislánynak!



Zámbori Andrea,Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015.12.08.

Archívum


Belépés