Kamilla (4 éves, Táborfalva )


Az édesanya így emlékezik:


Az indulást megelőző éjszaka én már nem tudtam aludni. Nagyon izgultam, hogy majd minden rendben lesz-e, hogy mi vár minket a hotelben…

Kamilla az indulás percétől fogva nagyon vidám volt. Mintha csak tudta volna, hogy most nem oviba, orvoshoz, fejlesztésre vagy valamilyen számára kevésbé kedvelt helyre megyünk. Láttam rajta, hogy ő pontosan érzi, hogy valami nagyon szuper dolog vár rá, és hogy most ez csak róla fog szólni. Hát ez bizony így is lett! A lakrészünk nagyon kellemes, barátságos volt. Fél óra alatt úgy belaktuk, mintha mindig is a miénk lett volna.

A sekély homokos part és a Balaton elvarázsolt minket. Még este tízkor is alig tudtunk elszakadni tőle. Végig csodálatos időnk volt. Rengeteget medencéztünk, játszottunk sétáltunk, de ami még ennél is jobb volt, hogy végre egy kicsit együtt voltunk. Apa nem ment hajnalban dolgozni, és mi sem rohantunk egyik fejlesztésről vagy terápiáról a másikra. Végre a nagyobbik fiunkkal is tudtunk annyi időt tölteni amennyit csak szerettünk volna. Az ételek, a kiszolgálás fantasztikus volt. A személyzet igazán kedves és barátságos volt velünk. Amikor belenézek Kamilla gyönyörű ragyogó szemecskéibe, pontosan tudom, hogy mikor mit érez. És most biztosan tudom, hogy minden percét élvezte ennek a nyaralásnak, és nagyon boldog volt.

Tudom, hogy nem a köszönetért teszik ezeket a csodálatos dolgokat, de én mégsem tudom elégszer megköszönni önöknek és az Azúr Hotel vezetőségének, hogy ebben a pár napban félre tehettük a mindennapi problémáinkat és ilyen fantasztikusan érezhettük magunkat.

Nagyon köszönjük:

…… Mariann, Kamilla édesanyja”




Köszönjük a Hotel Azúr és az Azúr Deluxe Club, továbbá a Magyar Nemzeti Bank támogatását,

melynek segítségével valóra válthattuk Kamilla álmát!



Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2015. 08.30.

Archívum


Belépés