Barbara (12 éves, Balástya)


Minden Barbi levelével kezdődött:


Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Először is szeretnék bemutatkozni "tudják, nem olyan családból származom én", hogy ne tegyem.

……..Barbara Zsófia vagyok, 12 éves, leukémiás LÁNY ( már csak a hecc kedvéért emeltem ki,) mert már két fiúval is összekevertek Szegeden a hematológia-onkológia osztályon.

Tudják, igazán kötődöm a tanyához, állatokhoz és a földhöz... Az én elméletem szerint egy kis darab föld nem más, mint maga a megélhetés. Az előzőekhez visszatérve szeretnék kérni 1000db sárgadinnye magot (csak és kizárólag CENTRO a megfelelő), bizony elég sürgős lenne, mert februárban illendő volna elrakni a magokat (mi műanyag tejes poharakba szoktuk.)
Ha elég életképes és kiültetésre érett a palánta... a szabad földben jobban érzi magát... A többit bízzák ide, nem olcsó mulatság, de nekem is vannak praktikáim és taktikáim, amiket természetesen nem fogok elárulni... Kell ennél és a pozitív kisugárzásnál több a sikerhez? Én nem hiszem...

Befejezem a levelem és jönnek még megosztásra váró gondolataim. A sárgadinnye-biznisz kb. szeptemberben ér véget. Hiszem, hogy önök bíznak bennem a soraim után a pénzügyekben is, mert akkor nem kérnék egyszerre 5 dolgot, hiszen a nehéz pillanataimban az önökhöz fűzött remény, a jókedv, a családom, a zene, és a hasznot produkáló vágy éltetett... Ezért is olyan jó mindig itthon!

Szeretnék 1000 db sárgadinnye magot.
- a Csodalámpa Alapítvány a befolyó összegből 1/3 részt kapjon
- a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány 1/3 részt kapjon
- és végül nekem/nekünk is 1/3 rész járna.

Ha teljesülhetne ez a kívánságom, egy álmom válna valóra: a sok kedvességet viszonozni örömmel.
Viszont még annyit szeretnék kérni, hogy hadd maradhasson "köztünk" ez a kívánságom (mármint az egész, mert nem szeretném, hogy megtudják, mire készülök, nagyobb lenne a meglepetés…).

Tisztelettel, üdvözlettel:

..... Barbara Zsófia

Balástya, 2015. 02.16.



Intézkedtünk, hiszen Barbi 1000db Centro típusú sárgadinnyemagot kért. Néhány hét múlva meg is érkeztek a magok, Barbi elégedetten állapította meg, hogy a megfelelő magok érkeztek meg, sőt még kukorica vetőmagot is kapott bónusz ajándékként.

Barbi a szülei segítségével elvetette a magokat, gondozta a növényeket, majd a termést a közeli piacon adták el. Barbi kívánsága nem mindennapi, hiszen felajánlotta, hogy a haszon egy harmadát a Csodalámpa Alapítvány, a másik harmadot egy, a Klinikán működő alapítvány kapja, és a maradékot tartja csak meg magának. Mint mondta, annyi jót és szépet kapott, hogy ily módon próbálja viszonozni.

Kívántuk, hogy minél sikeresebb legyen a sárgadinnye biznisz! Barbi kívánsága pedig magántámogatóink segítségével teljesült!

A kívánság utóéleteként, ígéretét teljesítve, a befolyt összeg 1/3-át szeptemberben átutalta az alapítvány részére, amiből egy gyermek kívánságát szeretné teljesíteni a régióban.

Az ajándékozásra hamarosan sor kerülhet, mivel a 14 éves, Zsombón élő Balázs komoly biciklire vágyik, egy BTWIN ROCKRIDER 340 MTB-re, az ő kívánságát Barbi fogja teljesíteni!!


Nagy Andrea és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015. március 3. – szeptember vége

Archívum


Belépés