Dóra (11 éves, Kánya)

Dóri most lesz felső tagozatos és úgy érzi, hogy az iskolai feladataiban sokat segítene egy csodagép, ezért egy komoly tabletet kért tőlünk. Amikor a szülei elmondták, hogy Budapestre jönnek kirándulni, még nem is sejtette, milyen nagy meglepetés éri a fővárosban.
A Lenovo Magyarország székházában találkoztunk, ahol a cég vezetője Lukács Anita fogadta a vendégeket. Amikor Dóri kibontotta az ajándékot, széles mosollyal az arcán csak ennyit mondott: épp ilyet képzeltem el. Egy kis segítséggel már indult is a tableten a program és Dóri percenként mutatott nekünk egy-egy kedvelt játékprogramot.
Reméljük, hogy a hasznos tablet segíti majd Dóri gyógyulását, és a használatával minél egyszerűbben megy majd neki nem csupán a nehéznek ígérkező ötödik osztály, hanem később az iskolaváltás is.

/ 2




Köszönjük a Lenovo Magyarországnak, hogy „ A bennünk rejlő kimeríthetetlen energia” elnevezésű kampányának keretében a művészek által festett pólók elárverezéséből származó adománnyal, valamint tárgyi eszközökkel támogatta a Csodalámpát, és így valóra válhatott Dóri álma.

Külön köszönet a Lewis PR ügynökségnek és Kiss Miklós vezetésével a kampányban szereplő művészeknek, akik munkájukkal és a felajánlott alkotásaikkal segítették az alapítvány tevékenységét.


Felkai Márta és Patzauer Éva
Kívánságkoordinátorok
Budapest, 2015. július 28.

Archívum


Belépés