Alexandra (16 éves, Székesfehérvár)

Alexandra már egy komoly fiatal hölgy.

Sokat beszélgettünk és hosszú megfontolás után úgy döntött a nagylány, hogy egy laptopot kér a dzsinntől, mert a hosszú ideig tartó kórházi kezelések alatt nem szeretne lemaradni a tanulásban, egy laptop nagy segítséget jelentene neki a tanárokkal és az osztálytársakkal történő kapcsolattartásban.

A dzsinn tudja, hogy még a tanulásban legszorgalmasabb gyerekek is el szoktak "kalandozni" az internet világában a saját érdeklődési körüknek megfelelően, az ifjú hölgyeknek pedig már vannak bizony olyan komoly titkaik, amit azonnal meg kell osztani a barátokkal...,és a laptop ebben is nagy segítség! Ezért aztán a dzsinn nagy örömmel kereste meg azt a laptopot, amelyik stílusban leginkább passzol egy bájos kamasz lányhoz.

Szandi az egyik kezelés végeztével éppen hazafelé készülődött, mikor nagy meglepetésére a Tűzoltó utcai klinikán a dzsinn nevében kezébe adhattam a megvalósult álmot - egy gyönyörű, hófehér laptopot.
Az ifjú hölgy csillogó szemei, bájos mosolya minden szónál többet ért - bizony nem lehetett eldönteni, hogy az ajándék átadásakor Szandi meghatottsága volt-e nagyobb vagy a dzsinn öröme, hogy Szandi titkos vágya valóra válhatott és hazaérve máris kezdhet ismerkedni a világ csodáival.

Kedves Szandi, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.

Alexandra nevében is köszönjük a magántámogatóinknak, a Deutsche Wirtschaftsclub Ungarn tagjainak és Dr. Arne Gobert úrnak a támogatást!



Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
Budapest, 2015.július 15.

Archívum


Belépés