Balázs Milán (4 éves, Pécs)

A CSODALÁMPA Alapítvány egy újabb gyermek kívánságát teljesítette, ami nekem az év teljesítésévé lépett elő!!!

Balázsnak tabletet kértek a Csodalámpától. Estére kérték a találkozót, hogy mindenki otthon legyen. Megérkeztem hozzájuk, de Balázs a szoba távolabbi végébe vonult. Leültem és mondtam, hogy egy ajándékot hoztam. Nagyon figyelt rám, és mikor kivettem a dobozt, amiben a gép volt, felcsillant a szeme és mindjárt tudta, mit hoztam neki.
Leírhatatlan az az örömtánc, amit Balázs bemutatott. Tudta, hogy kell bekapcsolni a masinát és már is használatba vette. Édesapja beállította a Wi-Fi kódját és Balázs már az interneten szörfölt. Pillanatok alatt megtalálta kedvenc rajzfilmjét és már mutatta is nekem. Aki addig egy idegen voltam neki, egy szemvillanás alatt a játszótársa lettem. Beült az ölembe és ott mutatta, mik a kedvenc rajzfilmjei. Úgy lépkedett az Interneten, hogy alig  tudtam követni. Szülei elmondták, azért lesz nagyon hasznos ez a tablet, mert erre írtak egy speciális programot, amivel, súlyosan beteg gyermekükkel tudnak kommunikálni és tudják fejleszteni képességeit. Balázs engem egyszerűen lenyűgözött, és a félórásra tervezett látogatásból több mint 3 óra lett, és csak az esti lefekvés miatt szakadt vége. 
Én nem is tudom leírni, hogy milyen feltöltődést adott Balázs és az egész család, látni azt a szeretetet, ahogy foglalkoznak vele és mindent megtesznek érte. Nekem egy héttel előbb lett ezen az estén karácsonyom, köszönöm.



Köszönjük a Hollis Wealth támogatását, ami lehetővé tette Balázs kérésének teljesülését.




Szabó László
kívánság-koordinátor
Pécs, 2014.dec. 15.

Archívum


Belépés