Márkó (7 éves, Piricse)


Márkó egy percig sem habozott, amikor a Csodalámpa önkéntese megkérdezte, hogy mi lenne a kívánsága, aminek nagyon örülne, ha teljesülne: „Egy szinti”- válaszolta a kisfiú, és nagyon határozottan meg is erősítette, hogy ő bizony nagyon szeretné, ha neki is lenne egy olyan, mint amin a kórházban szokott játszani.

Nem is kellett sok idő és hamarosan jelentkezett egy egész iskola, hogy szeretnének több gyermeknek is segíteni, köztük Márkónak is, hogy minél hamarabb tudjon játszani a saját hangszerén. A Tűzoltó utcai kórházban egy esős péntek délelőtt leptük meg Márkót, aki testvéreivel együtt volt kezelésen, és már várták a mentőt hogy hazavigye őket. Pintér Adrienn tanárnő képviselte a nagykovácsi Amerikai Iskola alsós diákjait, akik a 2014. évi Walk the Wish rendezvényen sétáltak azért, hogy meglephessék a kisfiút a szintijével. Amikor átnyújtotta neki a hatalmas dobozt, Márkó először csak nézett, majd amikor kibontotta és meglátta a hangszert csak egyetlen kérdése volt: „Hazavihetem?”

Hát persze hogy haza, és mielőtt útnak indult volna a család, azért még egy rövid koncertre is sor került és a saját fülünkkel hallhattunk, hogy milyen zene-bona fogja betölteni a család házát ezentúl.

Kívánjuk Márkó, hogy nagyon sok kedvenc dalt tudj lejátszani rajta, és sok-sok boldog órát tölts a szintetizátoroddal.


Köszönjük az Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola segítségét abban,

hogy újabb álmot válthattunk valóra a hozzájárulásukkal!


Mocsonoky Andrea
kívánság koordinátor
Budapest, 2014/10/16

Itt olvashatja Dominik, Leonárd és Márkó édesapja kedves levelét

Archívum


Belépés