Izabella (5 éves, Zalaszentmihály)

Izabella a Csodalámpa Dzsinnjétől tabletet kért, hogy a kórházi bennfekvés könnyebbé váljék általa. Feltétlenül hitte, hogy a Dzsinn meghallgatja a kérését.

Ismét az egyik nagyon lelkes támogatónk segítségével válhatott valóra Iza kívánsága.
A Gellénházi Földgázszállító Üzem képviselője, Gáspár Adrienn is elkísért Zalaszentmihályra, hogy részese legyen a kívánság teljesülésének, a kislány örömének. Iza pár nap "szabadságot" kapott a budapesti kórházban, így családjával lehetett otthon.

Az ajándéknak nagyon örült, azonnal birtokba vette de faggatott, hogy én a "csodanéni" hogyan tudtam meg a Dzsinntől, hogy ő mit kívánt. Kis mesémet elhitte, nem faggatott tovább. Milyen jó is a gyermeki hit! De kár, hogy felnőttként "kinövünk" belőle.

Édesapja segítségével hamarosan már használható is volt az ajándék. Az apuka egyik térdén Iza, a másikon a bátyja ült, és mindent feledve nézték a képernyőt. Nagyon elragadó látvány volt. Békét, biztonságot, nyugalmat sugárzott. Mi megrendülten néztük őket. Az ilyen pillanatokért érdemes élni.

/ 4



Közben az anyuka sírva-nevetve mesélte el az elmúlt 4 hónap küzdelmét. Mesélt Iza kitartásáról, jókedvéről, a beavatkozások elfogadásáról, közben a kislány a katicáknak énekelt.
Mesélt sok fantasztikus ORVOS EMBERRŐL és NŐVÉRRŐL, akiknek Iza gyorsan a szívébe lopta magát. És hallottunk egy kis betegtárs fiúról is, mint Iza szerelméről, aki csak az arcára kapott puszit. A hit, az erő, a bizalom volt érezhető az édesanya szavaiból.

Lassan elköszöntünk, és az anyukával együtt elindultunk. Ő a legkisebb gyermekért ment az oviba, így hamarosan együtt lesz az egész család.

Együtt a betegséggel, a gyógyulásba vetett hittel, a Csodalámpa Csodával.

Mielőbbi gyógyulást Iza!

Iza nevében is köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!



Varga Andrea
kívánság koordinátor és "csodanéni"
Zalaszentmihály, 2014.10.06.


Archívum


Belépés