Petra (17 éves, Budapest)


Egy érdekes péntek délutánt tölthettek el közösen azok a fiatalok, akik egy csodalámpás beteg gyermek álmát teljesítették, miközben finom ételeket készítettek.

A különleges jótékonysági főzőestnek a Symbol Budapest rendezvényház adott helyet, ahol a Fundamenta Lakáskassza csapata az igazi pizza sütésének fortélyaival ismerkedhetett meg.
A jótékonysági programban résztvevők összefogásával egy budapesti csodalámpás gyermek, a 17 éves Petra vágya teljesülhetett, aki egy okos telefont kért az alapítványtól, hogy a családtagjaival és a barátaival tudja tartani a kapcsolatot.

A főzőprogram résztvevőit Horváth Andrea, a Symbol értékesítési vezetője, a Csodalámpa képviseletében pedig Felkai Márta köszöntötték, majd közösen átadták Petrának az ajándékot, aki nagyon izgatottan nyitotta ki a csomagot, s látszott az arcán: hűha, ez nagyon klassz telefon! Majd amikor bekapcsolta a készüléket, egyre szélesebb mosoly jelent meg az arcán: milyen könnyű és mennyi minden funkciót tud? - értékelte nekünk az ajándékot. Ezután kezdődhetett az izgalmas sütés, melybe Petra édesanyjával együtt aktívan bekapcsolódott.

A résztvevők a Symbol séfjeinek vezetésével különféle praktikákat tanulhattak, például, hogy a pizzát 3 féle lisztből a legjobb elkészíteni. Az így összeállított tésztát mindenki maga díszíthette fel az előre kikészített finomságokkal. Amint megsültek a pizzák, az alkotók kreativitását egy szakmai zsűri díjazta. A fő díjat a Petra elnevezésű pizza kapta, melyet névadójának

A nagyon kellemes hangulatú est befejezéseként mindenki elfogyasztotta a maga által készített pizzát. Petra is büszkén mutatta a saját kreációját.


Köszönjük a Fundamenta Lakáskassza és a Symbol Budapest Rendezvényház támogatását!



/ 2




Felkai Márta
Budapest, 2014.szeptember 26.

Archívum


Belépés