Dominik (7 éves, Monor-Monori erdő p.)




Ezen a pénteken Dominik nem tudta, miért nem indulnak azonnal haza a kórházból a kezelés után, de szülei nem árulták el, hogy meglepetés legyen számára kívánsága teljesítése. A kisfiú X BOX-ot kért alapítványunktól, amit kedves támogatóink jóvoltából meg is kapott!!

Támogatónk, Kapin Boglárka személyesen adta át az ajándékot, amit Dominik kissé meglepődve, de nagy-nagy örömmel bontott ki. A beszélgetés során kiderült, sportot kedvelő fiatalemberrel van dolgunk, így támogatónk elmesélte neki, hogy egy sportrendezvény szervezésével gyűjtötte össze a szükséges összeget az ajándékhoz.


Így ír a rendezvényről, valamint az ajándékozás élményéről a támogatónk:

„2014. április 27-én első alkalommal került megrendezésre a JóNap, ami egy jótékonysági sportrendezvény, méghozzá a legjobb magyar fitneszoktatók közreműködésével! Ezúttal a Csodalámpa Alapítványnak gyűjtöttünk, akik keményen dolgoznak azért, hogy beteg gyerekek kívánságait teljesíthessék. A 92 résztvevő adományaiból és egyéb felajánlásokból 193 000 forintot sikerült összegyűjtenünk, amire én nagyon büszke vagyok! Örülök, hogy ennyien eljöttetek, és tőletek tudom, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Az oktatók (magamat is beleértve) szintén nagyon élvezték ezt a napot, így azt hiszem, hogy mindenki jól járt. Egyik kedvenc szólásomat megint elsütném: sok kicsi sokra megy. Ez megint bebizonyosodott.

Dominik régóta vágyott egy X BOX-ra és most a mi összefogásunkkal és a Csodalámpa Alapítvány közbenjárásával teljesült a kívánsága! Az ajándékot személyesen én adtam át és azt a boldogságot nem is tudom elmesélni nektek, amit ennek a nagyon aranyos kisfiúnak az arcán láttam. Ekkor jöttem rá csak igazán, hogy miért is dolgoztunk annyit az áprilisi rendezvényen, és hogy mennyire fontos az, hogy néha "jó" dolgokat is tegyünk. Azért nem mondom, hogy önzetlen dolgokat, mert ezek nem teljesen önzetlenek... Hiszen ha segítesz másoknak, ez neked is rengeteget ad! Feltölt pozitív energiákkal és előtérbe helyezi az emberi dolgokat az életben.

Rohangálunk eleget a saját boldogulásunk érdekében (tanulunk, dolgozunk, ügyeskedünk, próbáljuk kikaparni a saját gesztenyénket)... Néha szakítsunk időt és energiát arra is, hogy megfogjuk mások kezét és átsegítsük őket életük egy nehezebb szakaszán. Én remélem, hogy Dominik rengeteg örömét leli majd az új X BOX-ában és biztos vagyok benne, hogy az ilyen boldog és vidám pillanatoknak gyógyító erejük van! Minden jót és mihamarabbi gyógyulást kívánok neked, drága Dominik!

Kapin Boglárka szervező, adományozó”


Halmos Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014. 05.23

Archívum


Belépés