Péter (11 éves, Pókaszepetk)




11 éves Péter kívánsága egy LCD televízió volt. Talán csak beszélni nem tud, azon kívül mindent. Itt is meglepetés volt érkezésünk. Igaz kis hősünk követte az interneten (hol máshol, a mai gyerekek!?) a kívánság teljesítések sorsát,de nem tudhatta mikor lepjük meg őt. Egy kissé hideg nyári délután toppantunk be a TV-vel. Kedves család, egy mosolygós kisfiú, és a nagytestvér fogadott bennünket.

A TV kibontása, összeszerelése Péter és édesapja feladata volt. Természetesen ez a férfiak számára kellemes feladat. Pár perc múlva már gyönyörködni lehetett a csodálatos képben. Meg volt az öröm! Péter 2 évvel ezelőtt esett át a betegségén, melyet a gondos háziorvos, majd a pécsi gyermek-onkológiai osztály csapata gyógyított meg. Ma már csak kontrollra járnak vissza, de ők is jó emlékeket őriznek erről az osztályról. 3 csodalámpás kívánságteljesítésem volt az elmúlt időszakban.

3 gyerek, 3 különböző betegség, 3 különböző kívánság, 3különböző helyen, és még sorolhatnám… valamitől mindegyik történet megegyezik abban, hogy a gyógyulást egy csodálatos kórházi csapat nagyban segítette, élükön Dr.Ottóffy Gáborral. Mindezt szeretettel, odafordulással, megértéssel, barátsággal, ha kellett szigorral, eréllyel érték el. Mindegy, hogy hogyan, de a módszerük bevált. A gyerekek meggyógyultak, a nehézségek ellenére jó emlékeket őriznek az ott töltött időszakról. Egyszer szeretném megismerni Dr. Ottóffy Gábort és csapatát.



Köszönjük a Szerencsejáték Zrt. támogatását, mellyel valóra válhatott Péter álma!




Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Pókaszepetk, 2014.05.31.

Archívum


Belépés