Dávid (17 éves, Gic)

Amilyen gyorsan beköszöntött a nyári meleg, olyan hirtelen kaptunk hírt egy kívánságról, amely csak arra vár, hogy mihamarabb teljesítsük. Ami persze nem váratott sokat magára, hiszen sikerült Dáviddal és a családjával összehoznunk 2 nappal későbbre egy találkozót. Azonban – mint azt az édesapától megtudtuk-, ez sem bizonyult elég gyorsnak, mivel Dávid már az időpont egyeztető telefonhívás után számlálta a percet, mikor is érünk oda és veheti kézbe a hőn áhított laptopot.

Egy kis útbaigazítást követően odataláltunk a házhoz, ahol már az ajtóban vártak minket. Egy magas fiatalember fogadott látszólag szenvtelen arccal. Az eddig bontatlan doboz kicsomagolására szinte bíztatni kellett, de inkább csak próbálta leplezni az izgalmát. Abból is látszott mindez, hogy szinte egész idő alatt az édesapjával beszélgettünk, míg Dávid beüzemelte és szemügyre vette az ajándékát.




Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk a falun élő családnál. Dávid szenvedélyesen szereti a traktorokat és mindent, ami vele együtt jár, legyen szó erdőről, vagy mezőről. Ez a szemlélet a családon is érződött, így megkóstolhattuk a saját kecskéjük tejéből készített túrós süteményt. Sokat viszont nem időztünk náluk, mivel éreztük, hogy Dávid már alig várja, hogy munkának láthasson és minél előbb „belakhassa” az új laptopját, amihez viszont idő és nyugalom szükséges.




Reméljük, hogy az új laptopján tanulás után ezt a beszámolót is fogja olvasni!

További minden jót kívánunk! Használd egészséggel Dávid!


Köszönjük a Szerencsejáték Zrt. támogatását!



Takács Anikó és Potyondi Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Gic, 2014. május 27.

Archívum


Belépés