Imre (5 éves, Budapest)







Szombat reggel esős időre ébredt Budapest városa. Imi a kocsiba várta apukáját, akinek „éppen dolga” volt a 3. kerületi Berguson biciklibolt környékén. Nem is sejthette, hogy a bolt belseje neki rejt még csodákat!



Miután mindenki megérkezett a bolthoz (támogatók és önkéntesek), Imivel bementünk a boltba. Csodálkozva kérdezte apukáját, hogy mit keresnek itt? Mondtuk neki, hogy forduljon meg és meglátja miért is vagyunk most itt. A sarokban már ott állt a hőn áhított vadonatúj zöld bicikli. Imi el sem akarta hinni, hogy ez az övé. Miután biztosítottuk róla, hogy ez az a bicikli, az ő részére lett idekészítve egyből fel is pattant rá és már a bolt belső területén nekiindult a tekerésnek.



Miután megvolt a bemelegítő kör, várt még rá egy újabb feladat. A bicaj ugyanis csak igazi csengővel lehet csak tökéletes. Egy hatalmas doboz állt rendelkezésre tele különböző színű, méretű és formájú csengőkkel. Imi a tesói és a támogató gyermekei egyből neki is láttak kiválogatni és kipróbálni mindegyiket, mellyel egy kisebbfajta csengőhangversenyt rendeztek benn.



Közben azt is megtudtuk, hogy Imi a Fradi csapatában focizik, éppen ezért a zöld biciklihez nem is választhatott mást, mint egy fehér csengőt, hogy kedvenc csapatának színe minden alkalommal vele legyen, ha felpattan a bicajra. Később, már az utcán is ment két kört Imi, csak hogy biztos legyen, jól működik a járgány. A lelkesedés annyira ragadós volt, hogy ott helyben megegyezett mindenki, hogy az esti program aznapra egy jó kiadós családi biciklizés lesz.





Nagyon köszönjük a segítséget támogatónknak, Nagy Gyulának és családja minden egyes bájos tagjának!





Lengyel Lilla & Füleky Ági
Kívánság-koordinátorok
Budapest, 2013.02.22.

Archívum


Belépés