Kaudia ( 12 éves, Dunapataj )

Mikor először találkoztam és beszélgettem Klaudiával a Csodalámpáról és annak varázserejéről, mindketten tudtuk, hogy még sok kezelés vár a csendes, mindig bájosan mosolygó kislányra. Azon azonban nem sokat töprengett a törékeny kislány, hogy mit is szeretne kérni a dzsinntől, hiszen a vidámság, a huncutság mindig ott bujkált a szemében, ezért nem csodálkoztam, mikor azt kérte: egy teljes napot szeretetne eltölteni a Vidámparkban testvéreivel és szüleivel.
Úgy gondoltuk, a kezelések befejezése után, kora nyáron sikerül teljesíteni Klaudia kívánságát, de sajnos a kiszámíthatatlan időjárás közbeszólt, később pedig szerencsére Klaudiának akadt oly sok nyári programja , hogy végül csak augusztusban találkozhattunk a Vidámpark bejáratánál. Amint túljutottunk a "formaságokon", a kis Klaudia három testvérével és szüleivel azonnal szétszéledt a vidám forgatagban, és egymás után próbálták ki a az érdekes, izgalmas, némelykor igazán bátorságot igénylő "csodabogarakat". A délelőtti fáradalmak levezetéseként jól esett egy könnyű, közös családi ebéd, majd folytatódhatott a boldog, vidám együttlét , a további közös élmények megélése.
Kívánjuk Neked aranyos kis Klaudia, hogy ez a nap felejthetetlen emlék maradjon számodra, legyen életed minden napja olyan vidám és mosollyal teli, mint amilyen vidámnak mi láttunk Téged ezen a szép napon.


Köszönjük az AAA KLINIKÁK DENT Kft. támogatását.






Sipos Zsuzsanna és Tomaj Ildikó
kívánságkordinátorok
Budapest, 2010. augusztus 10.

Archívum


Belépés