Evelin (15 éves, Monor)

A dolog úgy kezdődött, hogy Evelin korcsolyázás közben elesett. Nagyon nagyot... Mentő, kórház, és most már egy ideje rehabilitáció.

A balesete előtt Evelin sokat lovagolt és azt kérte a Csodalámpától, hogy a - természetesen újra elkezdett - lovagláshoz különféle felszereléseket kapjon. Pl. nyerget, lábszárvédőt...

A kívánság teljesítésére, Budapesten a Kollár Kornél Lovardában, a II. kerületi Hídász utcában került sor. Nagy Zsolt, a Junior Lovasbolt tulajdonosa sietett segítségünkre, elvégre egy dzsinn sem érthet mindenhez...

Evelint szülei hozták egy kezelésről, és titoktartásuknak hála semmit sem sejtett.

/ 8



Amikor meglátta, hogy egy lovardába jöttek, elmosolyodott. Amikor azután édesanyja elmondta, hogy a Csodalámpa hívására jöttek, hiszen kívánt valamit az alapítványtól, felragyogott Evelin szeme.

A boltban nyeregválasztás, lábszárvédő és cipőpróba következett, ahol Zsolt szakmai felvilágosításaival segített a választásban.

Végül, bár ez nem is volt a kívánság része, Zsolt jóvoltából Evelin megtehetett néhány kört Legény hátán a Kollár Kornél Lovarda fedett lovardájában. A felszállás kicsit nehezen ment, mert Evelin jobb kezét és lábát még nem tudja teljes értékűen használni, de sikerült.

Erőt és kitartást, gyors és teljes gyógyulást kívánunk Evelinnek.

Közönjük a Kollár Kornél Lovarda munkatársainak, továbbá és Szabó Miklósnak és Nagy Zsoltnak a kívánságteljesítéshez nyújtott segítségüket.

Patzauer Éva
Budapest, 2009.06.06.

Köszönjük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak és diákjainak, hogy támogatták Evelin kívánságának teljesítését.

Kedves Csodalámpa!

Szeretném megköszönni az ajándékotokat melyre már régóta vágytam. Az első héten mikor a kórházból kikerültem ki is próbáltam. Nagy meglepetést okoztatok nekem nem is sejtettem mikor a lovarda előtt találkoztunk. Tudtam, hogy valami meglepi készül, de szüleim se árulták el. Köszönöm még azoknak a gyerekeknek is akik szavazata alapján az idén egyik voltam a sok közül kinek örömet okoztatok. Köszönet még Zsoltnak is aki az üzletben segített és utána lehetővé tette, hogy egy kicsit lovagolhassak is. Kedves Csodalámpa mégegyszer köszönöm, hogy kívánságomat teljesítettétek és megkaptam a számomra oly régóta áhított lovas felszerelést. Kedvenc lovamon csak akkor tudom kipróbálni mikor teljesen felépültem, de addig is minden lovasterápiára magammal viszem és csak ezt vagyok hajlandó használni! Köszönet még Margit néninek is aki a Betesda kórházban dolgozik és rajta keresztül tudtátok meg mi a régóta áhított kívánságom.

Evelin aki imádja a lovakat és rajongásig szeret lovagolni!

Ui: Ja és ha teljesen felépülök még hallotok rólam remélhetőleg lovaskörökben, versenyeken!!

Archívum


Belépés